Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kjøpsbetingelser

Vi ber om at du leser kjøpsbetingelsene nøye før du handler i nettbutikken.

Når du handler i Eye Networks AS' nettbutikk aksepterer du våre kjøpsbetingelser. Det er kjøpsbetingelsene på bestillingstidspunktet som gjelder for hver ordre.

Eye Networks AS ved hjemmesideløsningen/nettbutikken dinwifi.no selger kun til forbruker, og man må være 18 år og bosatt i Norge for å kunne registrere seg som kunde.

Bestillingen din er bindende når den er registrert på vår server. Ordrebekreftelse sendes pr. e‑post til den oppgitte adresse, og er å anse som en del av våre kjøpsbetingelser. Dersom ett eller flere produkter i bestillingen er utsolgt forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne. Du vil da få beskjed om dette, slik at du kan endre eller kansellere bestillingen.

Kunden betaler selv for frakten, som oppgis på vår hjemmeside og i ordrebekreftelsen.

Betaling

Eye Networks AS bruker betalingsløsning fra Klarna Checkout. Nærmere beskrivelse av løsningen og brukervilkår kan leses ved å følge denne lenken.

Man kan betale med Visa eller Mastercard, eller andre betalingsløsninger som tilbys via Klarna. Det tilkommer ingen kortavgifter utover det eventuelt kortselskapet selv har avtale om. Kortnummer oppbevares ikke på noe tidspunkt av nettbutikken med mindre du har samtykket til dette.

Kjøpesummen blir reservert på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varene forlater vårt lager.

Levering

Eye Networks AS bruker Bring som transportør, og har utlevering på alle postkontor og «post i butikk» i hele Norge.

Normal leveringstid er 2-7 virkedager.

Alle våre sendinger kan spores gjennom Bring-systemet. Du vil også motta SMS med informasjon om forsendelsen, leveringstidspunkt og utleveringssted. Her vil du også kunne velge å få varen levert hjem til deg mot en ekstra avgift.

Hvis du ikke henter forsendelsen innen fastsatt tid, vil den bli returnert til Eye Networks AS, og du må betale en returavgift på kr 350,- inkl. MVA.

Personvern

Eye Networks AS gir ikke dine personlige opplysninger videre til tredjepart, uten ditt samtykke. Vi vil heller ikke benytte dine personopplysninger ut over det som er nødvendig for å få gjennomført avtalen, f.eks. fremtidige tilbud, med mindre du har samtykket til dette ved kjøp hos oss.

Dine innloggingsdata er ditt ansvar og du er selv ansvarlig for alle personopplysninger og ordre du har levert til Eye Networks AS. Det er derfor veldig viktig at du ikke deler denne informasjonen med andre. Dersom denne informasjonen allikevel skulle komme på avveie, må du omgående kontakte Eye Networks AS slik at vi kan sperre kontoen din.

Angrerett

Eye Networks AS forholder seg til de til enhver tid gjeldende regler i Angrerettloven som gir en generell rett på 14 dagers angrefrist fra leveringsdato.

For å benytte deg av angreretten, må du varsle oss på en utvetydig måte via brev:

Eye Networks AS, Ryensvingen 2, 0680 OSLO tlf 22 82 08 80

Eller bruk kontaktskjema.

Du kan bruke angreskjema, men det er ikke obligatorisk. Vi sender skjemaet til deg på epost samtidig som vi sender varene dine fra lageret vårt. Du finner også angrerettskjema her:

Bokmål: Angreskjema ved kjøp av varer og tjenester

Nynorsk: Angreskjema ved kjøp av varer og tenester

Du må returnere varene eller levere dem til Eye Networks AS, Ryensvingen 2, 0680 OSLO uten unødig opphold, og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dag du underrettet oss om at du vil angre kjøpet. Fristen er overholdt dersom du sender tilbake varene før fristen på 14 dager er utløpt.

Du må selv bære de direkte kostnadene ved å returnere varene. Kostnadene anslås til høyst ca. kr 250,-. 

Ekstraordinære forhold

Eye Networks AS er kun ansvarlig for tap for varen dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis Eye Networks AS kan vise at mangelen skyldes forhold utenfor Eye Networks AS sin kontroll, og som Eye Networks AS ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av.

Eye Networks AS er ikke ansvarlig for indirekte tap som følge av mangler med mindre tapet er voldt ved grov uaktsomhet eller forsett fra Eye Networks AS sin side. Ved forbrukerkjøp kan ikke vilkårene være dårligere enn vilkårene i loven, jfr. Lov om forbrukerkjøp av 2002-06-21 nr. 34.

Force majeure

Er Eye Networks AS forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering, eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet som partene ikke kan råde over, så som ekstremt vær, brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valutarestriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Eye Networks AS fritatt for alt annet ansvar enn  reklamasjonstilfeller, og varene krediteres da til varens tilhørende kjøpesum.

Tvister og lovvalg

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår der i omtalte og der av følgende rettsforhold hører inn under de ordinære domstoler, med Oslo tingrett som verneting.

Forbehold

Eye Networks AS forbeholder seg retten til å endre nærværende betingelser, herunder som følge av endringer i lovgivningen, når som helst og uten forvarsel. Eventuelle endringer i våre betingelser vil bli kunngjort på denne siden og gjelder fra kunngjøringstidspunktet.

Kunden er selv ansvarlig for å følge de til enhver tid gjeldende kjøpsbetingelser.

Eye Networks AS og alt innhold som er inkludert i tjeneste som leveres, gjøres tilgjengelig «som den er» og uten form for garantier eller tilsikrede egenskaper. Vi forbeholder oss retten til, når som helst, etter eget forgodtbefinnende, å stanse og/eller endre tjenesten eller funksjonalitet, helt eller delvis.

Eye Networks AS tar forbehold om teknisk svikt ved netthandelsløsningen, og forbeholder seg retten til å annulere enhver ordre, bekreftet eller ubekreftet, som er kommet til som følge av teknisk svikt.

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om skrivefeil.

Bilder brukt på sidene våre er illustrative og kan avvike fra varens faktiske utseende.

Eye Networks AS kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder, annonsører, tjenester osv. Eye Networks AS har ikke noe ansvar for innhold, tjenester eller produkter som tilbys eller gjøres tilgjengelig på slike nettsteder.

Opphavsrett

dinwifi.no og Eye Networks AS med logo er registrerte varemerker tilhørende Eye Networks AS.

Det er ikke tillatt å bruke navnet vårt, logoer, skjermbilder eller bilder på en måte som kan virke forvirrende eller implisere sponsing, anbefaling eller assosiasjon uten tillatelse.

Produktbilder brukes med tillatelse fra våre leverandører / produsenter. 

Alt innhold på disse nettsidene tilhører Eye Networks AS eller våre underleverandører og er beskyttet i henhold til bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen.

All bruk av dette krever skriftlig forhåndssamtykke fra Eye Networks AS.